Ronald van Roon

  • Gemarineerde zalm met frisse venkelsalade, sinaasappel en dille vinaigrette
  • Tarbot in gefermenteerde knoflookboter met couscous van bloemkool en saus met vadouvan
  • Gebraden runder entrecote met gemarineerde bundelzwam, pastinaak en krachtige rode wijnsaus
  • Geroosterde ananas met pandan rijst, kokos-hangop en citroengras quenelle
  • Bereidingstijd: 10 tot 15 minuten per gerecht
Bestellen

Eric van Bochove

  • Dorade gekonfijt | tomaat panna cotta | ingelegde radijs en asperges | gele tomaten gel
  • Kreeft in fata folie fregola | groene asperges |  witte port parmesan jus
  • Lamsrack en lamsragout | ratatouille | mini maïs | polenta | za’atar jus
  • Pistache cake & rood fruit | rood fruit mousse | advocaatmousse | karamel | verse aardbeien
  • Bereidingstijd: 10 tot 15 minuten per gerecht
Bestellen

Paul Kappé

  • Zeebaars | Zilte groenten | Citroen
  • Argentijnse garnalen | 48 uur bereid buikspek | Specerijen
  • 2 bereidingen van Iers rundvlees | Wortel | Koningszwam | Amandel
  • Passievrucht | Ananas | Witte chocolade | Dragon
  • Bereidingstijd: 15 tot 20 minuten per gerecht
Bestellen

Jozua Jaring

  • Brood met Beurre de Paris
  • Witte Asperge · Eiersalade · Iberico Ham · Hazelnoot Bieslook Crème
  • Pulpo · Gamba Ravioli · Punt Paprika · Kikkererwt Piperade · Anti-Boise
  • Lamsnek · Shi-take · Courgette · Roseval Knoflook · Jus
  • Aardbei · Rabarber · Basilicum · Citrus · Witte chocolade
  • Friandises voor bij de koffie
  • Bereidingstijd: 5 tot 10 minuten per gerecht
Bestellen