Chef Ronald van Roon

  • Vanaf 29 oktober nieuw menu:
  • Rouleau van zeebaars met nori, grapefruit, pompoen en dille vinaigrette
  • Canadese kreeft met winterpeen, paksoi en dashi beurre blanc
  • Kalfssukade met aardappel mousseline, spitskool, crumble van seizoenstruffel en jus de veau
  • Pure chocolade met bosbes en yoghurt pannacotta

Chef Carlo Chantrel

Paul Kappé BBQ Box

Chef Paul Kappé

Vegetarische menu's

Elke chef verzorgt vegetarische menu's, dit staat vermeld en kan je aangeven op het bestelformulier.

Dieetwensen

Via het bestelformulier heb je de mogelijkheid om bij notities voor de chef jouw wensen aan te geven.

Extra's

Maak je diner compleet met bijpassende wijnen of lekkere extra's. Dit vind je op het bestelformulier.

Vegetarische menu's

Elke chef verzorgt vegetarische menu's, dit staat vermeld en kan je aangeven op het bestelformulier.

Dieetwensen

Via het bestelformulier heb je de mogelijkheid om bij notities voor de chef jouw wensen aan te geven.

Extra's

Maak je diner compleet met bijpassende wijnen of lekkere extra's. Dit vind je op het bestelformulier.