Ronald van Roon
Gemarineerde zalm met frisse venkelsalade, sinaasappel en dille vinaigrette
Tarbot in gefermenteerde knoflookboter met couscous van bloemkool en saus met vadouvan
Gebraden runder entrecote met gemarineerde bundelzwam, pastinaak en krachtige rode wijnsaus
Geroosterde ananas met pandan rijst, kokos-hangop en citroengras quenelle
Bestellen
Eric van Bochove
Kreeft, panna cotta van broccoli, citroen en miso daarbij groene asperge, kwartelei en ingelegde bloemkool
Coquille, Fata folie gevuld met coquille, saffraan risotto, paddenstoelen
Entrecote, Entrecote double ingelegde ramans gevuld met wang pastinaak en aardappel spekkoek
Red velvet, rozenmousse, ruby chocolade, groene shiso gel, yoghurt crumble, bloedsinaasappel
Bestellen
Paul Kappé
Hollandse Garnalen | Bundelzwam | Cognac crème | Citroen
Coquille | Bloemkool | Truffel | Beurre blanc
Hertenrugfilet | Pastinaak | Cantharellen | Specerijen
Tiramisu Monarh Style
Bestellen
Jozua Jaring
Brood met Beurre de Paris
Gerookte Zalm | Aardappelsalade | Bieslook | Radijs
Skrei | Kabeljauw | Ravioli | Knolselderij | Groene Asperge | Fenegrieksaus
Blauwhoender Rouleaux | Aardappelmousseline | Mierikswortel | Witlof | Bospeen | Albufera saus
Kiss | Pure Chocolade | Gezouten Hazelnootpraliné | Passievrucht
Bestellen