Ronald van Roon

  • Gemarineerde zalm met frisse venkelsalade, sinaasappel en dille vinaigrette
  • Tarbot in gefermenteerde knoflookboter met couscous van bloemkool en saus met vadouvan
  • Gebraden runder entrecote met gemarineerde bundelzwam, pastinaak en krachtige rode wijnsaus
  • Geroosterde ananas met pandan rijst, kokos-hangop en citroengras quenelle
Bestellen

Eric van Bochove

  • Kreeft, panna cotta van broccoli, citroen en miso daarbij  groene asperge, kwartelei en ingelegde bloemkool
  • Coquille, Fata folie gevuld met coquille, saffraan risotto, paddenstoelen
  • Entrecote, Entrecote double ingelegde ramans gevuld met wang pastinaak en aardappel spekkoek
  • Red velvet, rozenmousse, ruby chocolade, groene shiso gel, yoghurt crumble, bloedsinaasappel
Bestellen

Paul Kappé

  • Hollandse Garnalen | Bundelzwam | Cognac crème | Citroen
  • Coquille | Bloemkool | Truffel | Beurre blanc
  • Hertenrugfilet | Pastinaak | Cantharellen | Specerijen
  • Tiramisu Monarh Style
Bestellen

Jozua Jaring

  • Brood met Beurre de Paris
  • Gerookte Zalm | Aardappelsalade | Bieslook | Radijs
  • Skrei | Kabeljauw | Ravioli | Knolselderij | Groene Asperge | Fenegrieksaus
  • Blauwhoender Rouleaux | Aardappelmousseline | Mierikswortel | Witlof | Bospeen | Albufera saus
  • Kiss | Pure Chocolade | Gezouten Hazelnootpraliné | Passievrucht
Bestellen