Ronald van Roon

  • Lamellen van kabeljauw met compote van bospeen, kurkuma, kwartel ei, kruiden sla en verjus vinaigrette
  • Noordzee schol met peterselie korst, Zeeuwse mosselen, groenten bouquet en schaaldieren jus
  • Barberie eendenborst met tomaten chutney, gebakken polenta, geroosterde mais en jus met chipotle peper (1/2 eendenborst per persoon)
    Als side dish: Taco met gekonfijte eendenbout en pico de gallo
  • Blanc manger met frambozen, krokante brick en donkere chocolade
Meer informatie

Eric van Bochove

  • Gemarineerde | zalm dragon | bietsoorten | soja
  • Kabeljauw rug | boerenkoolpesto | knolselder zwarte olijf | prei
  • Hert (rug & stoverij) | cannelloni kool | aardappelkastanje puree | steranijsjus | gerookte pastinaak crème
  • Appeltaart effe anders | mousse bol | vulling appel | karamel | five spice | kaneel mascarpone crème | maanzaadkrokantje
Meer informatie

Paul Kappé

  • Tartaar van diamanthaas met lavas, topinamboer en gemarineerde ui
  • Gebakken zeebaarsfilet met venkel, tomaat en zwarte olijf
  • Biologische Kemper landhoen met piccalilly, bloemkool en maiskoekjes
  • Combinatie van mango en passievrucht, witte chocolade en groene curry
Meer informatie

Rutger van der Weel

  • Geschroeide Yellowtail Kingfish uit Colijnsplaat met wortel, ossenstaart, citrus, sambai en kombu
  • Filet van dorade met baba ganoush, tomaat, kikkererwt, Ras en Hanout
  • Gebraden hertenrugfilet met schorseneer, pastinaak, pot pourri, gerookte biet, saus met hoisin
  • Zuid Bevelandse stoofpeer, caramel, baharat, likeur 43, pistache, bastogne
Meer informatie