Diner Boxen

Hallo culinaire genieter!

Hou je van lekker eten én wil je als volleerd chef in de keuken staan? Met onze exclusieve diner boxen ben jij de ster van de avond.

De dinerbox voor iedereen

Jouw kans om thuis een topchef te zijn! De chefs hebben het meeste werk al voor je gedaan zodat jij alleen de puntjes op de i hoeft te zetten. Behalve het instructie- menu zijn de chefs ook “live” bij je. Via de instructiefilms vertelt de chef hoe je de gerechten afmaakt in je eigen keuken.

Geniet thuis met onze diner boxen

Met onze culinaire dinerboxen, verras en verbaas je geliefde, familie en vrienden met een exclusief viergangenmenu. Deze exclusieve dinerbox wordt door jou en met hulp van de chefs bereidt. Een feest voor iedereen dat al begint in de keuken, en doorgaat aan tafel.

In de diner boxen

In elke dinerbox zit de liefde en vakmanschap van een door Michelin bekroonde topchef. Kakelverse ingrediënten van topkwaliteit met exclusieve marinades en sauzen. Breid je dinerbox uit met de advieswijnen van de chefs om jouw diner compleet te maken. De wijnen vindt je op de bestelpagina.

Koel bezorgd

De dinerboxen worden bezorgd met koeltransport.

Rechtstreeks bij jou thuis, gegarandeerd vers bezorgd, zodat jij in het weekend de keuken in kan. Elke vrijdag worden de dinerboxen bezorgd. Via de Track & Trace-code weet je precies hoe laat je box komt.

Direct bestellenBekijk onze menu's
  • Keuze uit 4 vier gangen menu’s samengesteld door 4 topchefs

  • Optie voor vegetarisch menu

  • Verse en exclusieve ingrediënten van topkwaliteit

  • Te bereiden in elke keuken zonder ingewikkelde apparatuur

  • Per gang slechts 10 tot 15 minuten bereidingstijd

  • Betaalbaar sterrenmenu

Diner boxen, bestel vandaag nog jouw sterrenchef box!

Bestellen

Wij zijn bekend van