Tartaar van coquille St. Jaqcues (voorgerecht)

Riesling kabinett, Karl Haidle, 2019, Wurtemberg €18,50
Een intense riesling met wat mineralige tonen, Citrus, petroleum en lychee. Mooi gebalanceerde riesling.

Papillotte met Oosterschelde zeebaars (tussengerecht)

Chardonnay, Jeanne Gaillard, 2018/9, Collines Rhodaniennes €14,85
Volle ronde chardonnay, 9 maanden eikenhout gelagerde wijn met veel fruittonen. Robuust met een lange afdronk.

Gebraden runderstaartstuk (hoofdgerecht)

Cannonau, Cantina di Dolianova, 2018, Sardinië €16,50
Volle wijn met fruit van rode bosvruchten en bramen. Veel body, mond vullend en zacht met weinig tannines.

“Yellow” (dessert)

Muscat Alexandrië, Jeff Carrel, Pyrenees Orientales, 2018 €14,00
Mooie frisse dessertwijn met tonen van mandarijn, perzik en lychee