Yellowtail Kingfish (voorgerecht)

Riesling kabinett, Karl Haidle, 2019, Wurtemberg €18,50
Een intense riesling met wat mineralige tonen, Citrus, petroleum en lychee. Mooi gebalanceerde riesling.

Filet van dorade (tussengerecht)

Chardonnay, Meler uit Somontano Gaillard, €17,75
Noord Spanje aan de voet van de Pyreneeën gelegen in Baskenland. Dit is geen standaard Chardonnay, hij begint met de liefelijke ronde kant van de Chardonnay en laat zacht exotisch fruit zien, daarna in de afdronk komt er een frisse mineralige kant naar voren.

Gebraden hertenrugfilet (hoofdgerecht)

Sangiovese van La Carraia uit Umbria, €18,95
Een eigentijdse stijl Sangiovese met maar drie maanden lagering op barrique. Volop bosaardbeitjes en ander klein rood fruit in neus en mond, sappig en kruidig met mooi versmolten tannine en met een eiktoets in de afdronk.

Zuid Bevelandse stoofpeer (dessert)

Cartegene, Grenache noir en Malvasia, €23,50
Druiven worden voor het stadium van ‘Vendange Tardive’, geoogst. Bij in de 1ste smaakinzet donkere rijpe kersen, zwarte pruimen en sinaasappel met vervolgens tonen van honing en zoete specerijen. Cartagène is de naam voor een type ‘vin de liqueur’, uit de Lanquedoc, gevinifieerd op basis van most van rijpe Grenache noir druiven. Dit vers geperste most wordt in aanvang van de gisting versterkt met ‘brandy de Lanquedoc’, in de verhouding van 80% most met 20% brandy. Gisting wordt direct gestopt door toevoeging van brandy de Lanquedoc waardoor er een verleidelijke hoeveelheid restsuiker overblijft wat een verfijnd rond mondgevoel geeft.