Hollandse Garnalen (voorgerecht)

Soave Classico, Capitel Tenda, Tedeschi Noord Italie €26,50
Soave ligt ten oosten van het Gardameer in het noorden van Italië. Tedeschi, een van de topproducenten van de wijnen uit de regio, maakt in de Capitel Tenda wijngaard fantastische droge witte wijn van Garganega druiven.De stokken staan op een vulkanische bodem. Deze wijn heeft wit fruit aroma’s en tonen van amandelen, is fris en heeft een mooi bittertje in de afdronk.

Coquille | Noten | Truffel | Lavas (tussengerecht)

Catena Zapata, Chardonnay, Tupungato Mendoza Argentinie €26,50
Mendoza ligt tegen het Andes gebergte in het westen van Argentinië. Catena Zapata heeft chardonnay aangeplant in de Uco vallei, kwalitatief gezien het meest bijzonder gedeelte van Mendoza. Hooggelegen wijngaarden zorgen voor mooie zuren en tropische fruitaroma’s, door de malolactische gisting op het hout ontstaat dat mooie boterige karakter in de wijn.

Hertenrugfilet  (hoofdgerecht)

Gran Marius DO Almansa Monastrell, Tempranillo, Garnacha en Syrah, Spanje €26,50
De DO Almansa ligt tussen Madrid en Valencia in. We zitten in la Mancha, de regio van Don Quichot. De wijn heeft een jaar op frans eiken gelegen. Dit is krachtige rode wijn, zwoel, pepers, koffie en cacao. Heerlijk voor bij het Hert.

Tiramisu Monarh Style (dessert)

Pedro Ximinez DO Pastora Jerez, Spanje €26,50
Dit is een Intens zoete complexe wijn met gedroogde vijgen en dadels gemaakt van Pedro Ximinez (PX) Deze sherry druif wordt laat geoogst en daarna gedroogd op matten van stro. Hierdoor houd je veel suikers over. Barbadillo is de producent, dit sherryhuis bestaat al sinds 1821.