Zeebaars (voorgerecht)

Rueda ‘Carraviñas’ Felix Lorenzo Cachazo €19,00
Fijne ingetogen wijn uit de Rueda (Spanje) van Félix Lorenzo Cachazo. Een familiebedrijf dat al generaties lang  voor de streek traditionele witte wijn produceert. De wijn is gemaakt van 100% verdejo, heeft een mooie intense neus van tropisch fruit, gedroogd gras en anijs. En heeft een kleine kruidigheid in de afdronk.

Vichysoisse (tussengerecht)

Soave Classico Suavia €22,50
Verfijnde en elegante wijn uit Veneto (Italië) van Suavia. Een familiebedrijf dat onlosmakelijk is verbonden met het Soave gebied. Een wijn van 100% garganega druif met een zuivere neus met tonen van wit en tropisch fruit zelfs wat Jasmijn. In de mond zacht en rond maar heerlijk opwekkend door de verfijnde zuren en mineralige afdronk.

Duo Kalfshaas-kalfswang (hoofdgerecht)

Casa Santos Lima Touringa Franca €21,50
Een robijnrode Portugese wijn met heerlijke fruitige aroma’s van kersen en pruimen. Een vleugje vanille en tonen van geroosterd hout. De wijn is gemaakt van de touringa franca.

Mousse van mango (dessert)

The Royal Tokaij late harvest 0,5l €19,50
Een dessertwijn uit Hongarije uit de Tokaij streek. De geur is fris met aroma’s van gedroogd tropisch fruit zoals perzik en abrikoos. Een heerlijk frisse, edelzoete dessertwijn gemaakt van furmint, yellow muscat, hárslevelu druiven.