Champagne Carte d’Or Brut – Veuve Olivier €35,00
Aroma’s van citrusvruchten, mandarijn , met lichte gistige smaaknoten van brioche en toast, die altijd aangenaam is in een waarde sprankelend.
Het gehemelte is vrij droog, maar niet drogend, met gemiddelde zuurgraad, delicate mousse en een gemiddelde lengte afwerking.

Kreeft (voorgerecht)

Rias Baixas Alariño 2019 Castelo do Mar €18,50
Spannende aromatische neus met tonen steenfruit, citrus en mineralen. In de mond rond met sappige zuren en veel zwoel rijp fruit.

Deze wijn mag u lekker fris serveren 8/9 graden.

Coquille (tussengerecht)

Nagy Somlo Juhfark ‘premium’2019 Tornai €20,50
Rijp fruit met mineraliteit. Complexe wijn met mooie ronde zuren en lange afdronk.

Deze wijn serveren bij een temperatuur van 12/14 graden dus zeker niet te koud !!

Entrecote (hoofdgerecht)

Castel de Monte ‘Melograno’ 2017 Santa Lucia €21,50
Verleidelijke neus met veel rood fruit (pruimen, zwarte kersen, specerijen en iets drop). In de mond lekker pittig met veel fruit, prettige tannines en sappige zuren

Deze wijn kunt u serveren op 16/17 graden.

Red velvet (dessert)

Österreich Auslese ‘Cuvée’ 2018 Kracher 0,375 l  €17,00
Een zachte, volzoete smaak met veel fruit en sappigheid en mooie minerale ondersteuning. Het zoet wordt mooi gedragen en gebalanceerd door de verfijnde en levendige zuurstructuur

Deze wijn kunt u het best serveren op 10/11 graden.