Zeebaarsfilet met bakkeljauw van zeebaars, tomaat en zilte groenten

Breng de temperatuur van de barbecue naar +/-225 graden Celsius.

Meng de bakkeljauw van zeebaars met de vinaigrette van tomaat. Leg de salade in de aluminium bak zoals op de foto en leg daarop de zeebaarsfilet. Breng de vis op smaak met peper en zout. Verdeel de tomaatjes en zilte groenten over de vis. Plaats de aluminium bak op direct vuur ongeveer 8 minuten tot de zeebaarsfilet net gaar is.

foto3zeebaars

Zeebaarsfilet met bakkeljauw van zeebaars, tomaat en zilte groentenk

Breng de temperatuur van de barbecue naar +/-225 graden Celsius.

Meng de bakkeljauw van zeebaars met de vinaigrette van tomaat. Leg de salade in de aluminium bak zoals op de foto en leg daarop de zeebaarsfilet. Breng de vis op smaak met peper en zout. Verdeel de tomaatjes en zilte groenten over de vis. Plaats de aluminium bak op direct vuur ongeveer 8 minuten tot de zeebaarsfilet net gaar is.

foto3zeebaars