Gevulde puntpaprika’s met couscous en lavas

Rooster de paprika helften op de schilkant op direct vuur. Zorg ervoor dat deze licht zwartgeblakerd zijn. Haal de paprika van de barbecue en leg deze in het aluminium bakje. Vul de paprika met de salade van couscous voor de helft. Leg 5 stukjes geitenkaas per paprika. Plaats de aluminium bak met de gevulde paprika op indirect vuur op de barbecue en maak langzaam warm. Haal de paprika uit de aluminium bak en leg op het bord. Knip een klein puntje van de onderkant van de spuitzak met lavascrème Spuit 5 stipjes lavas crème op de paprika en garneer af met takjes cress.

foto3 rib

Gevulde puntpaprika’s met couscous en lavas

Rooster de paprika helften op de schilkant op direct vuur. Zorg ervoor dat deze licht zwartgeblakerd zijn. Haal de paprika van de barbecue en leg deze in het aluminium bakje. Vul de paprika met de salade van couscous voor de helft. Leg 5 stukjes geitenkaas per paprika. Plaats de aluminium bak met de gevulde paprika op indirect vuur op de barbecue en maak langzaam warm. Haal de paprika uit de aluminium bak en leg op het bord. Knip een klein puntje van de onderkant van de spuitzak met lavascrème Spuit 5 stipjes lavas crème op de paprika en garneer af met takjes cress.

foto3 rib