Lamsschenkel met gevulde paprika

Rooster de paprika helften op de schilkant op direct vuur. Zorg ervoor dat deze licht zwartgeblakerd zijn. Haal de paprika van de barbecue en leg deze in het aluminium bakje. Vul de paprika met de salade van couscous voor de helft. Leg 5 stukjes geitenkaas per paprika op de couscous. Plaats de aluminium bak met de gevulde paprika op indirect vuur op de barbecue en maak het langzaam warm. Borstel het rooster van de barbecue schoon.

Leg de lamsschenkel op direct vuur en rooster deze mooi goudbruin aan beide kanten. Giet de lamsjus in het aluminium bakje en plaats het bakje op direct vuur op de barbecue. Haal de paprika uit de aluminium bak en leg op het bord. Knip een klein puntje van de onderkant van de spuitzak met lavascrème. Spuit 5 stipjes lavascrème op de paprika en garneer af met takjes cress. Dresseer de lamsschenkel op het bord. Giet de jus bij het vlees.

foto3 rib

Lamsschenkel met gevulde paprika

Rooster de paprika helften op de schilkant op direct vuur. Zorg ervoor dat deze licht zwartgeblakerd zijn. Haal de paprika van de barbecue en leg deze in het aluminium bakje. Vul de paprika met de salade van couscous voor de helft. Leg 5 stukjes geitenkaas per paprika. Plaats de aluminium bak met de gevulde paprika op indirect vuur op de barbecue en maak langzaam warm. Borstel het rooster van de barbecue schoon.

Leg de lamsschenkel op direct vuur en rooster deze mooi goudbruin aan beide kanten. Giet de lamsjus in het aluminium bakje en plaats het bakje op direct vuur op de barbecue. Haal de paprika uit de aluminium bak en leg op het bord. Knip een klein puntje van de onderkant van de spuitzak met lavascrème. Spuit 5 stipjes lavascrème op de paprika en garneer af met takjes cress. Dresseer de lamsschenkel op het bord. Giet de jus bij het vlees.

foto3 rib