Kreeft met groene asperge, vadouvan en zilte groenten

Breng de temperatuur van de barbecue naar +/-225 graden.

Grill de asperges aan beide kanten op direct vuur. Hak de kreeft doormidden met een scherp mes. Leg de asperge in de aluminium bak en plaats daarop de 2 helften kreeft en de losse ellebogen. Giet de schaaldierenolie over de kreeft heen. Verdeel 3 plakken vadouvanboter en de zilte groenten over de kreeft. Plaats de aluminium bak op direct vuur en de losse scharen op indirect vuur. Verwarm de kreeft tot de boter helemaal gesmolten is. Peper en zout het gerecht licht na.

foto 3 kreeft
foto5 kreeft
foto4. kreeft ARW

Kreeft met groene asperge, vadouvan en zilte groenten

Breng de temperatuur van de barbecue naar +/-225 graden.

Grill de asperges aan beide kanten op direct vuur. Hak de kreeft doormidden met een scherp mes. Leg de asperge in de aluminium bak en plaats daarop de 2 helften kreeft en de losse ellenbogen. Giet de schaaldierenolie over de kreeft heen. Verdeel 3 plakken vadouvanboter en de zilte groenten over de kreeft. Plaats de aluminium bak op direct vuur en de losse scharen op indirect vuur. Verwarm de kreeft tot de boter helemaal gesmolten is. Peper en zout het gerecht licht na.

foto 3 kreeft
foto4. kreeft ARW
foto5 kreeft