Coquilles met truffel, bloemkool en dragon

Breng de temperatuur van de barbecue naar +/-225 graden Celsius.

Leg in elk aluminium bakje een stukje aluminiumfolie en daarop de coquille schelp en druk stevig aan. Leg in elke schelp één eetlepel gemarineerde bloemkool met dragon. Smeer de coquilles licht in met een beetje zonnebloemolie en grill kort op direct vuur aan beide kanten een ruitpatroon. Leg in elke schelp een coquille en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de plakken truffelboter en plakjes gemarineerde truffel over de coquilles zoals op de foto. Giet in elke schelp 2 eetlepels beurre blanc saus. Plaats de aluminium bakjes met coquille op direct vuur tot de boter helemaal gesmolten is en serveer.

foto 3 coquille

Coquilles met truffel, bloemkool en dragon

Breng de temperatuur van de barbecue naar +/-225 graden Celsius.

Leg in elk aluminium bakje een stukje aluminiumfolie en daarop de coquille schelp en druk stevig aan. Leg in elke schelp één eetlepel gemarineerde bloemkool met dragon. Smeer de coquilles licht in met een beetje zonnebloemolie en grill kort op direct vuur aan beide kanten een ruitpatroon. Leg in elke schelp een coquille en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de plakken truffelboter en plakjes gemarineerde truffel over de coquilles zoals op de foto. Giet in elke schelp 2 eetlepels beurre blanc saus. Plaats de aluminium bakjes met coquille op direct vuur tot de boter helemaal gesmolten is en serveer.

foto 3 coquille